The Narcotic City – arkivet

Vi inviterer dig hermed til at udforske og bidrage til dette gratis online arkiv, der omhandler kulturer, historier, aktiviteter og rum relateret til legale og illegale stoffer. The Narcotic City Archive indsamler og bevarer blandt andet den kulturarv, der relaterer til stoffer samt en række hertil relaterede sociale, kulturelle, økonomiske og politiske emner.
Arkivet indsamler en bred vifte af historiske og samtidige materialer fra en række forskellige grupper og individer og inviterer dig med i denne proces.  

mere om os

Objekter: dyk ned i arkivet

Objekter inkluderer ethvert relevant historisk eller samtidigt materiale, der kan blive vist online. Dyk ned og find din evne vej at udforske

Dyk ned I objekter

Samlinger: udforsk forskellige temaer

Funktionen samlinger gør det muligt at udforske forskellige temaer og fokuspunkter i arkivet, samt udforske en rig variation af materialer forskellige grupper og individer har bidraget med

Udforsk samlinger

Historier: Dyk ned i historiernes baggrunde

Med historier kan du udforske uddybende perspektiver og finde mere information om konteksterne for diverse objekter

Dyk ned i historierne

Få mere at vide om, hvordan du kan bidrage

Vi håber at arkivet vil blive et levende, voksende, inkluderende arkiv og en platform for vidensproduktion og erfaringsudveksling.

Bidrag med objekter eller samlinger

Skab og del din egen samling

Med quick selection funktionen, kan du markere favoritobjekter med henblik på at gemme dem, dele dem med andre eller bidrage med en samling til The Narcotic City Archive. Marker et objekt med et hjerte ikon og klik på Quick Selection i øverste højre hjørne for at få mere at vide.